تغذیه؛عاملی اساسی در سلامت جسم و روان انسانهاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.برای بهره مندی از تغذیه سالم؛باید همه روزه از تمامی گروه های غذایی (شامل نان و غلات؛گوشت ها؛لبنیات؛میوه ها؛سبزی ها و حبوبات) به تعادل و تناسب استفاده نمود.
همچنین به اجتناب از مصرف غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی های گازدار و شیرین و جایگزین نمودن آنها با غذاهای تازه و نوشیدنی های سالم توصیه می شود.
لذا جهت بزرگداشت هفته سلامت و تحقق شعار «تغذیه سالم از مزرعه تا سفره» جشنواره غذای سالم با مشارکت رابطین محلات شهری در مورخه ۱۴۰۱/۲/۲۲ در مرکز سلامت شماره ۳ برگزار گردید.